Domein Namen

Registeer uw perfect domeinnaam voor uw website

Professionele Domein Services

Uw domein registreer u makkelijk en snel bij My ICT Solutions


My ICT Solutions heeft een groot netwerk in in partners om u de laagste prijs te kunnen bieden in het registreren en behouden van uw domeinnaam. Begin vandaag nog met zoeken naar uw domeinnaam.


Domein Services:

Registeer een Domein

Verleng een Domein

Verhuis een Domein

Bewaar een Domein

Waarom u bij ons een domein moet kopen?

My ICT Solutions biedt u een grote keuze uit domeinamen voor u prive of voor uw bedrijf. Naast het registreren van Domeinen staan wij altijd voor u klaat om u te helpen bij het instellen van DNS Records of het toevoegen van een hosting pakket aan uw domein.Bescherm Uw Privacy

Wilt u niet dat uw naam en adres terug te vinden zijn bij uw domeinnaam? geen probleem volledige anoimisering is mogelijk voor verschillende domeinen.


Volledige DNS Controle

Zelf bepalen naar welke server uw domein moet? geen probleem voor 5 euro extra per jaar heeft u volledige DNS Controlle.


Geen Verborgen Kosten

Geen onverwachten kosten bij ons. want een kat in de zak kopen wil niemand!


Populaire LTD's

De Meest Gebruikte Domein LTD's online

Jaarlijkse prijzen worden weergegeven Ex. BTW.

Algemene LTD's

Perfect voor Bedrijven en Particulieren

Jaarlijkse prijzen worden weergegeven Ex. BTW.

Speciale LTD's

Domein LTD's die veel gebruikt worden in de Nichemarkt

Jaarlijkse prijzen worden weergegeven Ex. BTW.

Veel gestelde vragen

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij een lijst met veel gestelde vragen voor u opgesteld met betrekking tot de producten.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over een product. dan beantwoorden wij uw vraag zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag.
Ja, bij al onze hosting pakketten zit support tevens maken wij uw account volledig voor u klaar. Indien u ergens hulp bij nodig heeft kunt u op onze FAQ pagina kijken of een ticket aanmaken voor support.
Nee, wij bieden geen gratis pakketten aan voor nieuwe users, wel bieden wij geregeld leuke actie's aan voor nieuwe klanten.
Ja, u product wordt direct voor u klaar gezet na het voltooien van uw betaling. Domein registratie varieert van 2 tot 24 uur.
Wij accepteren de volgende betalingsmethodes: IDEAL, Creditcard , Bitcoin, Bankcontact, Paypal, Belficus, Multisafepay en Meastro.
Nee dit is niet mogelijk voor: Dedicated Servers, VPS servers, SSL Certificaten en Domeinen. Wel is dit mogelijk voor hostingpakketten. U heeft dan 14dagen bedenktijd.