Webshop laten maken


Dit is wat je moet weten over webshops
Webshop CMS icoons

Webshop CMS

Voor een webshop wilt u natuurlijk de juiste software.

Een webshop laten maken met de juiste software. Er is tegenwoordig enorm veel webshop software beschikbaar om een webshop te maken. Maar welk software heeft u bedrijf nu eigenlijk nodig? Hiervoor hebben wij een handige vergelijkingstabel gemaakt, zo kunt u precies zien welke software het beste bij u producten, diensten en uw bedrijf past. Wilt u graag meer informatie over bepaalde webshop software adviseren wij u graag. Wij zullen u helpen in het vinden van de juiste webshop software voor uw bedrijf.

Magento 2 of Shopify?

Middel grote bedrijven en Enterpise webshop oplossingen

Beide Shopify en Magento 2 basisfunctionaliteiten bieden die redelijk krachtig zijn om te gebruiken en te onderhouden op een permanente basis. Shopify is aanzienlijk eenvoudiger in te stellen en te gebruiken in vergelijking met Magento 2. U zult merken dat basisfuncties zoals winkelwagentjes, kassamodules, collecties en productpagina's allemaal zijn inbegrepen bij zowel Magento 2 als Shopify. Het belangrijkste verschil is dat Magento 2 veel meer intermediaire en geavanceerde functies in het systeem heeft ingebouwd. Met Shopify, moet u vaak een app aanschaffen voor uitgebreide functionaliteit. Ook zijn de apps vaak niet goedkoop of een eenmalig aanschaf. Vaak worden hier abonnement structuren aan verbonden. In tegen stelling tot Magento 2 hier zijn de addons ook niet goedkoop maar wel eenmalig aanschaf. Als het komt op het gebied van snelheid van de webshop domineert Magento 2 Shopify. Dit komt omdat thema’s Magento 2 beter te optimaliseren zijn en omdate Magento 2 niet op een sharedhosting platform draait maar vaak op een eigen netwerk van virtuele servers. Over het algemeen is Shopify webshop wel goedkoper dan een Magento 2 webshop.

shopify vs magento 2
Woocommerce, Shopaholic, Prestashop

Woocommerce, Shopaholic of Prestashop ?

Webshop voor kleine en middel grote ondernemingen

Als we gaan kijken naar kleinere webshop platformen is er momenteel maar 1 winnaar en dat is Woocommerce, Woocommerce biedt de meeste webshop functionaliteiten aan zonder dat dit extra geld kost. De absolute nummer 2 in dit verhaal is de upcoming Shopaholic, shopaholic wordt ondersteunt door het Laravel framework en is daarmee het beste te optimaliseren op webshop laadtijd. Ook biedt Shopaholic net als zijn concurrent Woocommerce diverse integraties met derde applicaties, denk hierbij aan bijvoorbeeld een Ideal betaalmogelijkheid. Of een integratie met boekhouding. Op plek 3 eindigt dan Prestashop. Prestashop biedt out of the box ook heel veel shop functionaliteiten. Echter zit prestashop een beetje tussen Woocommerce en Magento 2 in. Het heeft net wat meer functies dan Woocommerce maar toch niet wat Magento 2 kan bieden. Ook zijn thema’s en plugins die nodig zijn op de webshop vaak erg duur en ook geen eenmalig aankoop.

Conversie gericht.

Wat is een webshop zonder conversie?

Natuurlijk niks! Het meest belangrijke doel van uw webshop als ondernemer is conversies behalen. Toch blijkt in de praktijk dit lang niet altijd even makkelijk. Zo zijn er talloze aanbieders van vergelijkbare producten/diensten als dat van uw bedrijf. Niet getreurd wij helpen u graag bij het bedenken van een strategie om toch conversies te kunnen behalen. Dit doen we op traditionele maar ook op nieuwe manieren waar andere marketeers nog niet aan hadden gedacht. Benieuwd hoe wij u conversie van uw webshop kunnen boosten?

Conversie webshop
Maatwerk webshop

Maatwerk webshop

Dit is wat je moet weten over een maatwerk webshop.

Naast alle opensource webshop software bieden wij ook de mogelijkheid om een webshop volledig op maat te laten maken. Wanneer je gebruik maakt van opensource webshop zijn er vaak dingen waar u als ondernemer tegen aanloopt die u graag anders zou willen in uw webshop. Echter is dit lang niet altijd mogelijk. Bij ons is dit verleden tijd, wij maken webshops volledig op maat in een maatwerk traject. Hierin heeft de keuze of wij een bestaand webshop cms gebruiken of dat we van scratch af er een maken op een programmeertaal. Wilt u hier meer over weten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?